Gratis fragt ved køb over 600 kr.

MIN HISTORIE

Jeg hedder Cate. Jeg er 60 år og har det meste af mit liv kæmpet med astmaeksem og en sensitiv og plaget hud. En hud som jeg har forsøgt at hele og lindre med utallige både receptpligtige og dermatologiske salver, cremer og tabletter. Desværre med ganske lidt virkning – men utallige bivirkninger!

I 2015 blev det starten på en rejse, hvor jeg vendte blikket indad. Jeg nørdede biokemi, læste tykke forskningsartikler, browsede nettet tyndt om faktuel data om vores hud og betydningen af blandt andet inflammation i vores krop. Jeg startede med at få øjnene op for DHA og EPA, som findes i det flydende guld, de fleste af os kender som fiskeolie. Meridianbaner og akupunktur. Dernæst fulgte kollagen og andre kosttilskud. Yoga, meditation. Kost.

På et tidspunkt var jeg nået fra et sted i min rejse, der startede dybt inde i kroppen, helt nede i de små vitale celler, og ud igennem hver en blodbane og cellelag i min krop, til der hvor det hele startede. Nemlig med min hud.

Al den viden og erfaring jeg havde gjort mig på min rejse måtte jeg transformere til noget, jeg kunne se, dufte og mærke på min hud. Noget JEG kunne tåle. Som var godt for mig og min hud. Og som skulle være rent, ærligt og lækkert! og i princippet både ville kunne spises og smøres på huden.

Så jeg begyndte at nørde igen. Og i 2021 lykkedes det mig at lave mit første helt rene, naturlige og lækre produkt. Dertil fulgte hurtigt flere. Som min hud elsker. Og som jeg håber, mange andre med belastet hud eller bare hud og krop som de vil passe på, vil blive lige så glade for, som jeg er.

I dag har jeg en hel produktlinje med økologiske hudplejeprodukter samt sæber til både hænder, krop ansigt og hår. 

Min sæbelinje kalder jeg GILLELEJE SÆBEN!

Hvis du ligesom jeg, gør op i naturlig hudpleje, miljø, zero waste og ønsker at få plastik ud af hverdagen – eller i hvert fald ud af badeværelset, så kig nærmere på de lækre sæber.

De mest solgte produkter

Scroll to Top