Gratis fragt ved køb over 600 kr.

GLOW Luksus ansigtsolie
– Bakuchiol & Acai

228,00 kr.

Kategori:

20 ml

GLOW ANSIGTSOLIE

Glow er en luksus ansigtsolie, sprængfyldt med essentielle fedtsyrer og antioxidanter og indeholder kun økologiske og biodynamiske olier. Glow giver omgående fugt, farve og glød til ansigtet, især på grund af Acai olie og Havtornolien. Glow er regenererende og fremmer dannelsen af collagen og nye hudceller. God til alle former for hudproblemer eller blot som forkælelse. Glow tilstopper ikke porrerne, da det er en meget mager olie, som huden hurtigt absorberer. Brug gerne Glow 2 gange dagligt efter Hyaluron Fugtbooster. Glow kan stå alene, men ellers afslut med Granatæble Fugt & Liftkompleks eller din make-up.
Der er ikke tilsat nogen former for duft. Olien dufter af det den er, ren og luksuriøs.

Glow indeholder Hybenkerneolie, Jojobaolie, Acaiolie, Boragoolie, Granatæbleolie, Bakuchiol, Hindbærkerneolie, Havtorneolie og E-vitamin. Læs mere om oliernes egenskaber på catecare.dk
– Hybenkerneolie:  Rig på A, C og E-vitamin, beskytter mod oxidativ stress og fremmer produktionen af nye hudceller.
– Jojobaolie: antibakteriel, beskytter mod oxidativ stress, hjælper huden til at optage de andre olier hurtigere.
– Acaiolie: En af de mest kraftfulde antioxidanter og let optagelig.
– Hindbærkerneolie: En regenererende olie med et højt indhold af Omega 3 og 6 og E-vitamin. Indeholder naturligt solfaktor.
– Boragoolie: Højt indhold af den essentielle fedtsyre GLA (vitamin F).
– Granatæbleolie: Øger dannelsen af collagen, højt indhold af antioxidanterne A- og E-vitamin. God mod acne.
– Bakuchiol: En kraftig antioxidant (A-vitamin), som synligt reducerer misfarvning (pigmentforandringer) og har en beroligende effekt på huden. Reducerer fine linjer og rynker, genopbygger fasthed samt giver en finere hudtekstur og en mere jævn teint. Bakuchiol er en pendant til den receptpligtige retinol, bakuchiol kræver ingen tilvænning og er ikke så aggressiv mod huden.
– Havtorneolie: Rig på A-vitamin (naturlig betacaroten), B1, B2, B6, B12, E og K-vitamin. Højt indhold af Omega 3, 6, 7 og 9. Ekstremt cellegenererende, bakteriehæmmende og modvirker oxidativ stress i huden. Det høje indhold af karotenider hjælper huden til bedre at kunne tåle solen.
– E-vitamin: En meget kraftig antioxidant. Beskytter huden mod oxidativ stress, har en anti-aging effekt samtidig med, at den fremmer heling af arvæv.
INCI: All organic. Rosa Canina seed oil, Simmondsia Chinensis seed oil, Euterp Oleracea, Rubus Idaeus, Borago officinalis, Punica granatum, Bakuchiol / Psoralea Corylifolia Seed Oil, Hippophae Rhamnoides, d-alpha-tocopherol (E-vitamin)

 

Scroll to Top