Gratis fragt ved køb over 600 kr.

,

Gilleje Sæben – Shampoo Bar
– Rose

62,00 kr.168,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Shampoo bar Rose vasker hår og hovedbund skånsomt med et lækkert skum. Rose er farvet med alkanna rod og indeholder broccolifrø olie, jojobaolie, havresilke og andre plejende ingredienser. Og så dufter den skønt af rose (økologisk, æterisk olie).

Hvad er en shampoo bar?

En shampoo bar er en hårvask uden vand, med lav ph-værdi, uden emballage, uden plastik, uden sulfater og uden silikone og så er den miljøvenlig.

Hvordan bruges den?

En shampoo bar skummes op direkte i håret (kort hår) eller i hænderne, hvorefter skummet masseres ind i hår og hovedbund.

Hvorfor bruge shampoo bar?

En shampoo bar er nem at bruge, drøj og plejende – og så kan du iøvrigt vaske hele kroppen med den.

Shampoo barer fra CateCare indeholder ingen skadelig kemi, ingen farve eller parfume. Der farves med naturlige farver som alkannarod, blå kamille, ler og havtorn og duftene er fra økologiske, æteriske olier. Der bruges broccolifrø olie til at blødgøre, pleje hovedbunden, give glansfuldt hår og til at undgå frizz (kruset og flyvsk hår).

Hvis du ikke har prøvet en shampoo bar før, så prøv. Udtalelser: “går aldrig tilbage til shampoo på flaske”!

En shampoo bar I bøtte har en lille loofah svamp i bunden til at opsuge vand. Den er genial til at medbringe til sport eller på ferie. Husk at åbne låget hjemme, så shampoo baren kan tørre eller brug gerne en sæberist.

Størrelse

50 gram, 50 gram I bøtte, 50 gram med Bambusskål, 80 gram, 80 gram I bøtte, 80 gram med Bambusskål

Scroll to Top