Gratis fragt ved køb over 600 kr.

MSM – Skønhedsmineralet til huden

MSM (MethylSulfonylMethane) er rent organisk svovl, også kendt som DMSO2 (Dimethylsulfon), som findes i alle planter og væv.

MSM udskilles over havene (fra plankton) og kommer derefter ned over markerne som regn. Jorden og afgrøderne er desværre efterhånden så udpinte og sprøjtede, at forekomsten af svovl i vores grøntsager er aftagende. Konserveringen af ​​fødevarer fjerner næsten resten.

MSM findes i blodet – i rygmarven og er (bør være) det 3. største element i kroppen efter vand og natrium.

MSM har antiinflammatoriske egenskaber.

MSM arbejder sammen med C-vitamin.

MSM styrker produktionen af antioxidanter i kroppen, fx. Glutathione (som har en vigtig rolle i kroppens afgiftningsprocess). Det betyder, at kroppen bliver i stand til at fjerne oxideret stress i cellerne, hvilket hjælper i håndteringen af akne, rosacea, eksem, dermititis, psoriasis, som alle er direkte forbundet med stress.

MSM er nødvendigt for kroppens produktion af collagen og keratin, som er alfa omega i hudens sundhed.

MSM kaldes naturens skønhedsmineral, da det er nødvendigt for bindevævet, huden, håret og neglene. Neglene bliver stærkere og vokser hurtigere. Håret bliver tykkere, stærkere og mere glansfuldt.

MSM gør cellerne mere gennemtrængelige, så giftstofferne kan komme ud, der kan komme mere væske til og optageligheden af vitaminer bliver større og gør cellemembranen stærkere.

Disse processer har stor betydning for huden, som bliver blødere og rynkedannelsen udsættes, da huden bliver mere fleksibel og elastisk.

MSM reparerer arvæv efter akne, strækmærker, forbrændinger og solskader. Det virker i underhuden, hvor det producerer nye blodårer, mere kollagen og ny hud i de forbundne hudlag (genopretter “død” hud)

MSM har absorptionsfremmende evner og er derfor en fremragende ingrediens i hudplejeprodukter, hvor det forbedrer absorptionen af aktivstofferne.

MSM er velkendt til behandling af smerter, ledbetændelse, leddegigt, senebetændelse, muskuloskeletale smerter og muskelkramper.

MSM hjælper mod hovedpine, kløe, hudproblemer, astma, kvalme og oppustethed.

MSM modvirker fødemiddelallergi ved at “tætne” tarmslimhinden, så partikler af det, man ikke kan tåle, ikke kan komme ind i kroppen.

MSM modvirker mavesår og kan binde skadelige stoffer, der så efterfølgende udskilles med afføringen.

MSM fremmer normal fordøjelse og modvirker forstoppelse. Det har også vist sig, at MSM modvirker parasitter som f.eks. Giardia og indvoldsorm ved, at parasitterne ikke kan sætte sig fast i tarmslimhinden.

MSM kan indtages dagligt i et glas vand. Start med 1 g og arbejd derefter op til 4-5 g (man kan nærmest ikke få for meget). Bland gerne dit collagenpulver og c-vitamin i og drik det.

I CateCare produkterne findes MSM i Hyaluron Fugtbooster og Magnesiumolie med MSM.

Man kan læse mere om MSM i bogen “The Miracle of MSM” af Stanley W. Jacob, der er læge i USA og har en meget stor erfaring med MSM, og professor Ronald M. Lawrence.

MSM produkter hos CateCare

Scroll to Top