Gratis fragt ved køb over 600 kr.

,

Gilleje Sæben – Shampoo Bar
– Hvedegræs og Rosemarin

62,00 kr.168,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Hvedegræs er rig på vitaminer, sporelementer og aktivstoffer. Hvedegræs blødgører, lindrer og revitaliserer tør hud, hår og hovedbund. Rosmarinolie er en af de bedste olier til at øge hårtykkelsen og styrke hårroden. Lindrer sart hovedbund, fedtet hår, skæl og kan forhindre hårtab.
Normalt til fedtet hår, men også god til tyndt hår og irriteret hovedbund.

Hvad er en shampoo bar?

En shampoo bar er en hårvask uden vand, med en ph-værdi, som er tilpasset hovedbund og hår. Den er uden emballage, uden plastik, uden sulfater og uden silikone og på alle måder miljøvenlig.

Hvordan bruges den?

En shampoo bar skummes op direkte i håret (kort hår) eller i hænderne, hvorefter skummet masseres ind i hår og hovedbund.

Hvorfor bruge shampoo bar?

En shampoo bar er nem at bruge, drøj og plejende – og så kan du iøvrigt vaske hele kroppen med den og bruge den som barbérsæbe.

Shampoo barer fra CateCare indeholder ingen skadelig kemi, ingen farve eller parfume. Der farves med naturlige farver som alkannarod, blå kamille, ler og havtorn og duftene er fra økologiske, æteriske olier. Der bruges broccolifrø olie til at blødgøre, pleje hovedbunden, give glansfuldt hår og til at undgå frizz (kruset og flyvsk hår).

Hvis du ikke har prøvet en shampoo bar før, så prøv. Udtalelser: “går aldrig tilbage til shampoo på flaske”!

En shampoo bar I bøtte har en lille loofah svamp i bunden til at opsuge vand. Den er genial til at medbringe til sport eller på ferie. Husk at åbne låget hjemme, så shampoo baren kan tørre eller brug gerne en sæberist.

Størrelse

50 gram, 50 gram I bøtte, 50 gram med Bambusskål, 80 gram, 80 gram I bøtte, 80 gram med Bambusskål

Scroll to Top